Our operators are waiting for your call:

+31 (0)71– 56 22 443

Also you can order a taxi online

Book a taxi

Retour One-way

Taxi

Taxi naar Schiphol Airport

U landt binnenkort met een vliegtuig op Schiphol en u bent op zoek naar vervoer van het vliegveld tot uw eindbestemming. Leidse Regio Taxi is er voor u om dit eenvoudig online te regelen. Wij hebben partnerships met diverse taxibedrijven in Schiphol en omgeving. Onze taxi partners brengen u graag van Schiphol Airport naar de plaats van bestemming. Boek uw airport transfer veilig en snel online via ons boekingssysteem. Wij selecteren de juiste partner voor u en zorgen er voor dat u rustig achterover kunt zitten.

Zakenreis of privé

Door onze samenwerkingen met diverse taxibedrijven in en rondom Schiphol hebben wij voor ieder wat wils. Gaat u op vakantie met een aantal grote koffers, of boekt u een zakenreis en wilt u in een hogere klasse auto rijden? Bij elke boeking krijgt u de keuze uit diverse auto’s. Zo kunt u onder andere kiezen uit een sedan, een minibus of een grote bus. Dus zowel voor een groeps- of familievakantie als voor een zakenreis, u kunt altijd bij ons terecht. Vindt u op de website niet wat u zoekt? Neem dan contact met ons op en wij gaan voor u bekijken hoe wij u wel kunnen helpen. Wij zijn de partner voor al uw taxi naar Schiphol Airport.

Waarom voor ons kiezen?

Premium Taxi service

01.
Professional service

Prompt, reliable and professional service you can trust.

02.
Favourable rates

Our pricing and rates are fair and in-line with other services.

Qualified drivers

Our drivers are fully licenced and insured with years of experience.

03.
Airport servce

Trust us to get you to or from any airport in the country on time.

04.

Taxi boeken

Taxi naar Schiphol Airport

Voor de terugweg kunt u uiteraard ook bij ons terecht. Bent u van te voren bekend met de vluchttijden van uw terugvlucht? Dan kunt u gelijk een retour reserveren. Op die manier heeft u tijdens uw verblijf alle tijd om de stad te bezichtigen of om uw werkzaamheden uit te voeren.

Bent uw woonachtig in Amsterdam? Gaat u op reis en heeft u een vlucht geboekt vanaf Schiphol Airport? Dan is het slim om uw taxitransfer naar de luchthaven te boeken bij Leidse Regio Taxi! Parkeren op een vliegveld is tegenwoordig erg duur. Van dat geld kunt u ook een taxi boeken. U hoeft dan niet zelf te rijden en zorgen te hebben over uw auto die misschien wel niet zo veilig geparkeerd staat. Onze chauffeurs brengen u zo dicht mogelijk bij de vertrekhal en halen u indien gewenst ook weer op. Boek uw taxi via ons en wij nemen alle zorgen voor u uit handen.

Luchthaventransfer met taxi naar Schiphol airport boeken

Wij helpen u graag verder met het online boeken van uw taxi naar Schiphol. Op onze website vindt u een handig invulformulier. In dit handige formulier vult u vertrek- en aankomstlocatie in en u klikt op vindt prijzen. Binnen enkele seconden krijgt u van ons een overzicht met de mogelijkheden. Wij geven aan voor welke auto u kunt kiezen en wat de bijbehorende kosten zijn. Zodra u uw keuze heeft gemaakt klikt u op boek nu en u komt een stap dichter bij het boeken van uw taxi. Hierna kunt u nog eventuele opties selecteren en de boeking bevestigen. Wij zullen uw boeking aan een van onze taxi partners koppelen en geven u een bevestiging zodra wij de juiste partner voor u gevonden hebben. U krijgt per e-mail een bevestiging met daarbij het telefoonnummer en een foto van uw chauffeur.