Our operators are waiting for your call:

+31 (0)71– 56 22 443

Also you can order a taxi online

Book a taxi

Retour One-way

Premium

Taxi Duinrell

Taxi naar Duinrell? Bestel bij onze taxibedrijf uw voordelige Duinrell Taxi. Wij verzorgen uw Taxivervoer naar Duinrell op een comfortabele en veilige manier. Een heerlijke ontspannen dag voor jong en oud begint al met het taxi vervoer naar Duinrell.

Want wie is er niet groot mee geworden? Het leukste park van Nederland: Duinrell! Taxi naar Duinrell is uw ideale taxibedrijf als u op zoek bent naar een taxi van of naar attractiepark Duinrell. De chauffeurs van onze taxidienst zijn snel, betrouwbaar en hebben kennis van de omgeving. Bel ons op +31 (0)71– 56 22 443 en er komt gelijk een taxi naar u toe. Uiteraard kunt u ook langer van tevoren een taxi reserveren.

 

Duinrell is al jaren een van de populairste attractieparken van Nederland, met miljoenen bezoekers per jaar. Het in Wassenaar gelegen terrein staat onder meer bekend vanwege bos en tal van achtbanen, maar er is veel meer te beleven. Zo is er bijvoorbeeld het Tikibad, het grootste waterpark van de Benelux, waar je met het hele gezin van kan genieten.

 

OOK HEEFT DUINRELL EEN PRACHTIGE CAMPING GELEGEN IN DE BOSSEN, WAAR JE MET HEEL DE FAMILIE KAN GENIETEN. MAAR WAT UW REDEN OOK MAG ZIJN OM DE DUINRELL TE BEZOEKEN, LEIDSE REGIO TAXI NAAR DUINRELL STAAT ALTIJD MET VEEL PLEZIER VOOR U KLAAR. HET PARK IS PERFECT BEREIKBAAR MET DE TAXI.

Waarom voor ons kiezen?

Premium Taxi service

01.
Professional service

Prompt, reliable and professional service you can trust.

02.
Favourable rates

Our pricing and rates are fair and in-line with other services.

Qualified drivers

Our drivers are fully licenced and insured with years of experience.

03.
Airport servce

Trust us to get you to or from any airport in the country on time.

04.